_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Lapidarij,

RTMesec na Blejskem gradu

Nikoli ni dovolj besed o ljubezni, nikoli dovolj izrazov predanosti. Pa naj si bo med zaljubljenci, starši in otroki, starimi starši in vnuki, med prijatelji. Zakaj torej ne bi že pred majem mesecem ljubezni temu, da si iskreno izrekamo Rad te imam (RTM) namenili poseben mesec? Recimo od 10. februarja do 12. marca, ko se na Gregorjevo ptički ženijo in oznanjajo pomlad?

RTMesec na Blejskem gradu bo čas za vse, ki se imate radi in bi to radi tudi posebej zabeležili. Ujeli duh iskrene ljubezni in predanosti v fotografije. Pod grajskim lapidarijem na zgornji terasi bo za vas urejena posebna foto točka, kjer si boste lahko povedali tisoč lepih besed in zabeležili trenutek.

Okrasite Drevo ljubezni in osvojite nagrado!

V času RTMeseca smo za vas pripravili tudi posebno nagradno aktivnost. Ob nakupu vstopnice za Blejski grad prejmete drevesni listek, s katerim simbolično ozelenite Drevo ljubezni pod lapidarijem in pomagate priklicati pomlad. Z malo sreče lahko osvojite profesionalno pomladno fotografiranje na Blejskem gradu!
Za vstop na grad je potrebno plačilo vstopnine

Obiščite nas

Vabimo vas, da nas obiščete. Poiščite nas, izberite način obiska, ki vam najbolj ustreza. Svoj obisk lahko načrtujete v celoti, pri ogledu grajskih vsebin pa vam je v pomoč lahko avdiovodnik.