_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Galerija STOLP,

Za vedno (Welcome to our forever)

Poroka dveh je navdihujoče zmagoslavje ljubezni. Poročni obred v objemu zidov Blejskega gradu pa ljubezensko zgodbo, ki je dva popeljala od prvega pogleda in poljuba do odločnega ‘da’, še nadgradi.

Blejski grad, ki se vedno znova uvršča med najbolj priljubljene poročne destinacije na svetu, pare iz različnih kotičkov sveta pritegne z mogočnostjo grajskih zidov, ki že stoletja kot tihe priče pomnijo poročne zaobljube in jih navduši s slikovitimi razgledi na dih jemajoči mozaik naravnih lepot, prijazno avtentičnostjo grajskega spremstva ter kulinarično dovršenimi poročnimi slavji. 

Vsak trenutek vsake poroke nosi zgodbo in obljubo prihodnosti. Trenutke s poročnih obredov na Blejskem gradu sta za večnost shranila in v fotografski objektiv ujela fotografa Ana Gregorič in Boris Pretnar, videografi Mateja in Dejan Berguš iz Studia Boutique ter Blaž Dobravec iz Wedding Chronicles pa so iz njih stkali prava filmska doživetja. Za ogled razstave je potrebno plačilo vstopnine

Obiščite nas

Vabimo vas, da nas obiščete. Poiščite nas, izberite način obiska, ki vam najbolj ustreza. Svoj obisk lahko načrtujete v celoti, pri ogledu grajskih vsebin pa vam je v pomoč lahko avdiovodnik.