_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Galerija STOLP,

Bogdan Barovič: Podobe življenja, slikarska razstava

"Živel sem polno življenje. Z družino .... Veliko mimo nje, brez nje. Ne gre drugače. Ustvarjati pomeni žrtvovati, ..... tudi sebi najdražje, najljubše. Če ti oprostijo, ni nič drugače. Žrtve tvojih dejanj so. Moja dejanja pa so bila za Trbovlje, državo in .... zase. 

V slikah sem prehodil svoje življenje. Z barvami in izraznostjo naslikal besede. Slika ni fotografija ...... je izražanje čustev. Ki jih hočete razumeti ali ne. Jaz razumem. Družbi sem dal več kot družini. To vem in mi je hudo. Družba vzame in zavrže. družina ohranja in ceni .....

Pogled na mojo razstavo je družini in prijateljem razumevanje in opravičilo za moja dela .... Vam pa ponuja, da jih sprejmete in potrdite. Ali pa jih obsojate, kakor sem svoja dejanja v slikah obsodil tudi sam. 

Ponujam podobe življenja. Mojega. V njih poiščite tudi svojega. Podobe življenja in kesanja in radosti in ljubezni in mladosti in sreče in .... Zadnjo besedo boste oblikovali sami."


Bogdan Barovič, Podobe življena
Za ogled razstave v Galeriji STOLP je potrebno plačilo vstopnine.

Obiščite nas

Vabimo vas, da nas obiščete. Poiščite nas, izberite način obiska, ki vam najbolj ustreza. Svoj obisk lahko načrtujete v celoti, pri ogledu grajskih vsebin pa vam je v pomoč lahko avdiovodnik.