_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Blejski grad,

MURDER MYSTERY VEČERJA

Ste že naveličani klasičnih večerij, kjer se nič ali le malo zgodi?

Nikar ne iščite več – Murder Mystery večerje ne boste nikoli pozabili!

Kvantum brezčutja je 'Bondovsko' obarvana interaktivna  večerja, kjer udeleženci večerje med večerjo odkrivate storilca zločina, ki se bo ta večer zgodil v vaši sredini. Med udeležence večerje, občinstvo, se bodo pomešali tajni agenti ter člani zločinske organizacije. Ste pripravljeni na akcijo?

90. leta prejšnjega tisočletja. Hladne vojne je konec, obdobje napetosti se umirja. Končno se bosta prvič po mnogih letih vohunjenja sestali kriminalna združba S.P.O.O.K.T.E.R. in zunanja obveščevalna služba MI6 z James Blondom na čelu, da končno poiščeta mirno rešitev.

Čas mineva, napredek pri pogajanjih je počasen in ravno ko se zdi, da se vse odvija, kot je treba, se zgodi umor! Mogoče tudi dva?! Se lahko ponovno vzpostavi red? Ali lahko na pogajanjih prisotni gostje pomagajo razrešiti uganko in razkriti veleuma, odgovornega za to najbolj drzno kriminalno dejanje, še preden bo prepozno? Tu nastopite vi, udeleženci večerje. Med vas se bodo pomešali tajni agenti ter člani zločinske organizacije. Kateri od njih bodo uspešneje lobirali in vas pridobili na svojo stran? Naj vas vse njihove sočne govorice ne odvrnejo od zasliševanja – bodite vztrajni, sprašujte, zaslišujte! Ko se bodo tekom večera prisedli k vaši mizi, jih povprašajte o vsem in pomagali vam bodo pri razreševanju vprašanja, kdo nosi krivdo, KDO je morilec? Iz oči v oči si boste zrli z osumljenci in vaš večer bo poln zapletov! Počutili se boste, kot da ste sredi dogajanja v akcijskem filmu!

Obiščite nas

Vabimo vas, da nas obiščete. Poiščite nas, izberite način obiska, ki vam najbolj ustreza. Svoj obisk lahko načrtujete v celoti, pri ogledu grajskih vsebin pa vam je v pomoč lahko avdiovodnik.