_accessibility/go_to_content
Zapri meni
Zapri meni
SIEN
Kontakt
Iskanje
Preklop
Blejski grad - Galerija Stolp,

Fotografska razstava Za vedno

Že vesta, kje bosta okronala vajino ljubezensko pravljico?

Poroka dveh je navdihujoče zmagoslavje ljubezni in objem grajskih zidov je izjemno primerna lokacija za tako navdihujoč dogodek.

Naša poročna lokacija pare z vseh koncev sveta pritegne z mogočnostjo grajskega obzidja in stavb, ki že stoletja kot neme priče spremljajo poročne zaobljube.  Pravijo, da jih Blejski grad navduši s slikovitimi razgledi in dih jemajočim mozaikom naravnih lepot. Vse to in še več so že večkrat prepoznali tudi priznani ocenjevalci Conde Nast Traveller, ki so Blejski grad uvrstili na prestižni seznam 10 poročnih destinacij na svetu ter na seznam najbolj osupljivih svetovnih prizorišč za grajske poroke.

Trenutke s poročnih obredov na Blejskem gradu v svoj objektiv lovijo domači in tuji fotografi, videografi pa iz zanimivih trenutkov sestavijo film, ki je večen spomin na poročni dan. Zahvala, da se slika Blejskega gradu in prelepe pokrajine Blejskega kota vedno znova postavlja na svetovni poročni zemljevid, gre tudi vsem drugim, ki pomagajo vleči poročne niti iz ozadja. Na letošnji razstavi “Za vedno” se predstavljajo fotografi Sanja’s Visuals ter duo Nika & Grega Photography, poročne filme pa tokrat na ogled postavlja Miloš Miloševič.

Odprtje razstave bo v sredo, 14. februarja, ob 16. uri. Prijazno vabljeni.

Obiščite nas

Vabimo vas, da nas obiščete. Poiščite nas, izberite način obiska, ki vam najbolj ustreza. Svoj obisk lahko načrtujete v celoti, pri ogledu grajskih vsebin pa vam je v pomoč lahko avdiovodnik.